Recenze: Prom-IN Pure Bar (Pistachio) 65 g

prom in pure bar recenze.

Proteinová tyčinka Pure Bar s příchutí pistácií od společnosti Prom-in je kvalitní proteinová tyčinka, kterou jsem měl za poslední dobu možnost ochutnat. U většiny proteinových tyčinek mám problém s příliš umělou chutí a častým přeslazením a to buď cukry nebo sladidlem. U obou případů pak tyčinka chutná příliš sladce a moc si nepochutnáte, spíše naopak. 

Pure Bar tyčinka mě ale velice příjemně překvapila, jelikož chutná sladce tak akorát a dokonce jsem si na ni pochutnal, což se mi u většiny proteinových tyčinek bohužel často nestává (i když bych si to velice přál).

Výhodou této tyčinky je, že je její obsah sacharidů tvořen vlákninou promitor (rozpustná glukovláknina) a tak do sebe dostanete pouze 4 g cukru. Na trhu jsou k dostání proteinové tyčinky, které mají i 30 g cukru na jednu porci. Bílkoviny v tyčince zastupuje syrovátkový proteinový koncentrát – CFM a jedná se tedy o kvalitní zdroj.

Prom-in Pure Bar 65g - obsahuje dokonce i pistácie

Překvapil mě také obsah mandlového a kakaového másla včetně pravých pistáciových ořechů. V závěru recenze musím říct, že Pure Bar tyčinka velice příjemně chutná a není přehnaně přeslazená, takže pokud si chcete i zdravě pochutnat, určitě ji doporučuji alespoň vyzkoušet.

Co obsahuje tyčinka Pure Bar pistácie?

100 g65 g ( jedna tyčinka)
energetická hodnota1453 kj/346 kcal945 kj/225 kcal
tuky14 g9 g
– z toho nasycené mastné kyseliny5 g3 g
sacharidy15 g10 g
– z toho cukry6 g4 g
bílkoviny32 g21 g
19 g12 g
sůl0,1 g0 g

prom in pure bar recenze .

Prom-in Pure Bar 65 g

9.5

hodnocení celkem:

9.5/10

Klady

  • velmi dobrá chuť
  • obsahuje pistácie
  • 21 g bílkovin